index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru a absorbi grasimea, in exces, din supa, puneti in timp ce fierbe supa, o foaie de salata verde si scoateti-o dupa ce s-a inmuiat. Daca nu a absorbit suficienta grasime, repetati procedura.


salata de fasole boabe

Ingredientele Necesare:

o cutie de fasole fiarta, 2-3 ridichi, 2 cepe verzi, o lingura de otet pentru salate,o lingura de ulei de masline, sare dupa gust.

Timp Preparare:

20 minute

Mod De Preparare:

Se toaca ceapa, ridichiile si se pun in castronul in care este fasolea. Peste se toarna otet, ulei si sare. Se pune fasolea intr-un castron,se toaca ceapa si ridichile se amesteca cu fasolea, otetul, uleiul si sarea.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: salata de fasole boabe

Comentarii

Adauga comentariu