index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


sos pentru friptura la gratar

Ingredientele Necesare:

200 g mustar Dijon ( cu boabe)
200 g pasta de tomate
75 g zahar
150 ml otet (preferabil din vin rosu)
200 ml apa
1 1/2 lingurite sare
1 1/4 lingurite piper
1 1/2 linguri unt (margarina)

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se ia toata cantitatea de ingrediente, cu exceptia untului, si se amesteca. Se pun toate intr-un vas care se va pune la foc mic 30 de minute. De abia dupa ce au expirat cele 30 de minute se adauga untul si se amesteca continuu pana se topeste in amestec. Se lasa la racit la temperatura camerei aprox. 1 ora inainte de servire.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: sos pentru friptura la gratar

Comentarii

Adauga comentariu