index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verdeața își va reface aspectul proaspăt, dacă se va așeza în apă rece cu puțin oțet. Frunzele ofilite de salată se vor împrospăta, dacă le vom ține vreo 15 min. în apă caldă.


Aluat frantuzesc

Ingredientele Necesare:

400 g faina 1 lingurita praf de copt 1 lingurita sare 150 g unt sau margarina 2 Oua

Timp Preparare:

1 minute

Mod De Preparare:

Din ingrediente se framanta un aluat compact. Se infasoara intr-o carpa umeda si se pune la rece in frigider timp de o ora. Se intinde in forma de placinta sau de marimea unei tavi. Se incalzeste cuptorul la 220C. Se unge o tava, se pune aluatul, se impunge cu furculita in mai multe locuri si se acopera dupa gust. Se lasa la cuptor 20-25 minute. meniu acasa prescurtari revenire

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Aluat frantuzesc

Comentarii

Adauga comentariu