index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


Crema de mere

Ingredientele Necesare:

1 1/2 kg de mere, 2 pahare zahar, 2 linguri zahar pudra, 1 pahar frisca

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Merele se spala dupa care se curata de coaja, se scoate mijlocul, se taie felii. Se pun apoi intr-o cratita. Se adauga zahar, apa si se pun la foc mic pina cind scade toata apa si ramine un piureu gros. Piureul de mere se pune la racit se bate spuma 1 pahar de frisca cu zahar pudra. Inainte de a servi la masa se amesteca frisca batuta cu piureul de fructe. Se pune pe farfurioare iar deasupra se stropeste cu sirop de visine sau de zmeura. Pofta Buna.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Crema de mere

Comentarii

Adauga comentariu