index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Masa de paste este cea mai bogata in alimente cu un nivel mare de colesterol.Carnea de miel creste nivelul colesterolului in sange mai mult ca orice alta carne. In combinatie cu ouale de paste si pasca sau/si cozonacul efectul asupra organismului nu este unul foarte bun.


Crema Fondue

Ingredientele Necesare:

usturoi, vin, brinza, piper, faina, coniac.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se freaca peretii unei cratite cu usturoi pisat, apoi se umple cu vin si se adauga brinza taiata in cubulete si piperul. Cratita se pune pe foc mic si se amesteca in continuu cu o lingura de lemn, pina ce compozitia devine ca o crema. Se dizolva faina in putina crema, apoi se toarna, amestecind mereu in crema fierbinte. Se lasa sa mai dea un clocot, se adauga coniacul, apoi se serveste cu crutoane de piine alba.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Crema Fondue

Comentarii

Adauga comentariu