index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Sare uleiul! Pentru a va feri de neplacerea ca atunci cand puneti uleiul la incins acesta sa sara pe peste tot, puneti putina sare in ulei.


Glazura de Ciocolata

Ingredientele Necesare:

200g ciocolata menaj, 100g unt, o ligura rom, o lingura de albus de ou

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Ciocolata se rupe in bucati, se pune intr-o oala mica si se topste pe bain marine. Cind s-a topit ciocolata se freaca cu untul si romul. Dupa ce s-a racit, se freaca cu albusul de ou. Daca albusul se pune in glazura calda se poate brinzi compozitia. Rolul albusului este sa faca lucioasa glazura.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Glazura de Ciocolata

Comentarii

Adauga comentariu