index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verdeața își va reface aspectul proaspăt, dacă se va așeza în apă rece cu puțin oțet. Frunzele ofilite de salată se vor împrospăta, dacă le vom ține vreo 15 min. în apă caldă.


Aluat Dospit

Ingredientele Necesare:

400 g faina 30 g drojdie 1 ligura zahar 1/4 litru apa calduta 1 lingurita sare 2 linguri ulei

Timp Preparare:

1 minute

Mod De Preparare:

Din faina, drojdie, apa, sare si ulei se framanta un aluat, care se pune apoi la cald si se lasa la dospit o jumatate de ora. Se face apoi din aluat o painisoara mai mare sau patru mai mici. Se face o taietura in forma de cruce pe acestea, se presara cu faina si se pune din nou la dospit timp de o jumatate de ora. Se icalzeste cuptorul la 220C. Se framanta bine inca o data si se intinde in forma de placinta (una mare sau patru mici). Se unge bine o tava sau o forma pentru pizza, se pune aluatul intins, se trag marginile usor in sus pe peretii tavii, apoi se acopera cu ingrediente dupa gust. Se lasa in cuptor 20-25 de minute.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Aluat Dospit

Comentarii

Adauga comentariu