index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Este bine ca, atunci cand fierbem cartofii, acestia sa se fiarba la foc incet, deoarece daca focul este prea puternic, ei se vor sfarama la suprafata si vor ramane tari la mijloc.


Crema de lapte

Ingredientele Necesare:

pentru 4 pahare de lapte se iau 1/2 pahar zahar si 2 linguri amidon de porumb sau de cartofi

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se ia o cratita si se toarna in ea 3 pahare de lapte se lasa sa dea un clocot si se adauga zahar. Se desface intr-un pahar de lapte rece sau in apa fiarta amidon de cartofi (fecula) sau de porumb, se toarna in laptele clocotit si amestecind mereu se fierbe timp de 5 minute la foc mic. Pentru aroma se poate adauga in crema cit este inca fierbinte vanilie sau coaja rasa de lamiie ori de portocala si se amesteca bine. Compozitia fierbinte se toarna in cesti si se lasa la racit. Se serveste din cesti.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Crema de lapte

Comentarii

Adauga comentariu