index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fructele din care se prepara compotul, trebuies taiate in bucati egale, astfel vor fierbe toate in acelasi timp.


Cascaval la Capac

Ingredientele Necesare:

100-150 g caşcaval, unt sau untdelemn, lapte, făină.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Caşcavalul se taie īn felii de 1, 1/2 cm grosime. Feliile se īnmoaie īn lapte, se trec bine prin făină, apoi īncă o dată abundent prin lapte şi făină Se poate face din făină şi puţin lapte o compoziţie ca de clătite, care să acopere īn strat subţire feliile de caşcaval, după care, luate cu furculiţa, se vor trece prin făină. Punem o tigaie mica la foc mic să se īnfierbīnte 3-4 minute, fără grăsime; se pun, apoi, 25 g unt sau untdelemn şi, după cīteva secunde, se asaza feliile de caşcaval. Se acoperă cu un capac şi se lasă să se prăjească 2-3 minute, apoi se trece cu lama cuţitului pe sub ele şi se īntorc, lăsīnd să se prăjească şi pe cealaltă parte 2-3 minute, ca să se īnmoaie bine. Se servesc imediat, altel se vor īntări. Se mănīncă direct din tigaiţă, de aceea se pregătesc separat pentru fiecare persoană. Pofta Buna.

Grad Dificultate:

avansata

Alte informatii despre: Cascaval la Capac

Comentarii

Adauga comentariu