index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea ciorbei legumele congelate se vor arunca de odată în apa clocotită, fără a le dezgheța în prealabil, astfel in ele se vor păstra mai bine vitaminele. 


Cascaval la Capac

Ingredientele Necesare:

100-150 g caşcaval, unt sau untdelemn, lapte, făină.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Caşcavalul se taie în felii de 1, 1/2 cm grosime. Feliile se înmoaie în lapte, se trec bine prin făină, apoi încă o dată abundent prin lapte şi făină Se poate face din făină şi puţin lapte o compoziţie ca de clătite, care să acopere în strat subţire feliile de caşcaval, după care, luate cu furculiţa, se vor trece prin făină. Punem o tigaie mica la foc mic să se înfierbînte 3-4 minute, fără grăsime; se pun, apoi, 25 g unt sau untdelemn şi, după cîteva secunde, se asaza feliile de caşcaval. Se acoperă cu un capac şi se lasă să se prăjească 2-3 minute, apoi se trece cu lama cuţitului pe sub ele şi se întorc, lăsînd să se prăjească şi pe cealaltă parte 2-3 minute, ca să se înmoaie bine. Se servesc imediat, altel se vor întări. Se mănîncă direct din tigaiţă, de aceea se pregătesc separat pentru fiecare persoană. Pofta Buna.

Grad Dificultate:

avansata

Alte informatii despre: Cascaval la Capac

Comentarii

Adauga comentariu