index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fructele din care se prepara compotul, trebuies taiate in bucati egale, astfel vor fierbe toate in acelasi timp.


Margarete cu branza

Ingredientele Necesare:

4 felii franzelă de 2 cm grosime (circa 200 g), 200 ml lapte, 4 ouă, 50 g caşcaval sau parmezan ras, 50 g unt sau untdelemn, 50 ml smīntīnă

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Feliile de franzelă, aşezate īntr-o cratiţă, se stropesc cu tot laptele puţin călduţ, īntorcīndu-se pe ambele părţi pīnă cīnd īl absorb; dupa aceea se pun īntr-un vas termorezistent bine uns cu unt sau untdelemn. Se face cate un cuib īn mijlocul fiecărei felii (apăsīnd cu dosul unei linguri), īn care se sparge cīte un ou; se presară cu parmezan şi se pun bucăţele de unt pe fiecare felie. Vasul se introduce īn cuptorul fierbinte, cu 10-15 minute īnainte de servire, ca să se coaguleze ouăle şi să se rumenească puţin deasupra. Cīnd se scot din cuptor, se īmparte smīntīnă pe fiecare felie. Se servesc fierbinţi. De obicei acest fel de mancare se consuma ca aperitiv.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Margarete cu branza

Comentarii

Adauga comentariu