index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru a absorbi grasimea, in exces, din supa, puneti in timp ce fierbe supa, o foaie de salata verde si scoateti-o dupa ce s-a inmuiat. Daca nu a absorbit suficienta grasime, repetati procedura.


Orez chinezesc

Ingredientele Necesare:

orez, sare

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se spala orezul in citeva ape. Se pune intr-o cratita si se adauga atita apa rece incit sa-l acopere cu cel mult 1 cm, si se mai adauga si sare. Se lasa la foc iute, dar dupa ce a dat 2-3 clocote se acopera cratita si se face focul extrem de mic. Dupa aproximativ 25 de minute apa s-a evaporat . De abia atunci orezul este fiert si se poate servi.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Orez chinezesc

Comentarii

Adauga comentariu