index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Carnea prajita este considerata gata atunci cand la intepatura cu furculita va elimina un suc suculent.


Orez chinezesc

Ingredientele Necesare:

orez, sare

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se spala orezul in citeva ape. Se pune intr-o cratita si se adauga atita apa rece incit sa-l acopere cu cel mult 1 cm, si se mai adauga si sare. Se lasa la foc iute, dar dupa ce a dat 2-3 clocote se acopera cratita si se face focul extrem de mic. Dupa aproximativ 25 de minute apa s-a evaporat . De abia atunci orezul este fiert si se poate servi.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Orez chinezesc

Comentarii

Adauga comentariu