index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verdeața își va reface aspectul proaspăt, dacă se va așeza în apă rece cu puțin oțet. Frunzele ofilite de salată se vor împrospăta, dacă le vom ține vreo 15 min. în apă caldă.


Aperitiv din brînză de vaci

Ingredientele Necesare:

1/2 kg brînză de vaci, 150 g smîntînă proaspătă groasă, chimen, ceapă.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Brînza se freacă bine cu dosul furculiţei, pe marginea farfuriei, ca să se mărunţească, amestecîndu-se apoi cu smîntîna. Smîntîna poate fi substituita, daca preferati, cu maioneză. Pentru gust şi aromă, se pot adăuga 1-2 linguriţe cu ceapă rasă fin sau numai cozi de ceapă verde tăiate marunt şi frunze de mărar sau pătrunjel, tăiate marunt. Se aranjează pe platou, ornată cu felii de roşii, ardei graşi, ridichi roşii de lună. În brînza preparată cu smîntînă se pot adăuga o linguriţă de chimen, pisat bine cu piuliţa sau măcinat prin maşina de piper, şi un vîrf de linguriţă de boia dulce sau 1/2 linguriţă cu pasta de ardei. Din prparatul obtinut se pot face şi sandvişuri.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Aperitiv din brînză de vaci

Comentarii

Adauga comentariu