index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ceapa se caleste in putin ulei cu apa, pentru a elimina efectele toxice ale prajirii cepei numai in ulei.


Cascaval Pane

Ingredientele Necesare:

100-150 g caşcaval, unt sau untdelemn, lapte, făină.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Caşcavalul se taie īn felii de 1 cm grosime, īn bucăţi potrivite. Feliile se trec prin lapte sau apă şi apoi prin făină, ou (bine bătut cu furculiţa, pīnă cīnd se face puţină spumă) şi la urmă prin pesmet. Se pregătesc toate feliile. O tigaie goală (potrivită după cantitatea caşcavalului) se īnfierbīntă 3-4 minute la foc mic (nu direct pe flacără). Se pune untdelemn cīt să o acopere īn strat subţire şi imediat se aşează feliile de caşcaval, care se prăjesc pe ambele părţi pīnă ce se rumenesc şi caşcavalul se īnmoaie. Se servesc imediat, altfel se vor īntări. Este foarte important sa nu se raceasca. Pofta Buna.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Cascaval Pane

Comentarii

Adauga comentariu