index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Este bine ca, atunci cand fierbem cartofii, acestia sa se fiarba la foc incet, deoarece daca focul este prea puternic, ei se vor sfarama la suprafata si vor ramane tari la mijloc.


Cremursti cu maioneza

Ingredientele Necesare:

50 g maioneză, 3 perechi de cremvurşti, 2 linguri vin, tarhon.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Sosul: Se pune maioneza cu muştar, sare şi zeamă de lămīie, ca să fie puţin mai picantă, se subţiază cu vinul şi se aromează cu tarhonul. Cremvurştii se pun īn apă clocotită şi, fără să mai de apa īn clocot, se lasă 5-6 minute numai să se īnfierbīnte. Se servesc imediat fierbinţi . .Cremvurştii se pot servi cu muştar simplu sau cu hrean ras, proaspăt, simplu sau asezonat cu sare, oţet sau zeamă de lămaie, puţin untdelemn sau smīntīnă şi o linguriţă de zahăr.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Cremursti cu maioneza

Comentarii

Adauga comentariu