index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verdeața își va reface aspectul proaspăt, dacă se va așeza în apă rece cu puțin oțet. Frunzele ofilite de salată se vor împrospăta, dacă le vom ține vreo 15 min. în apă caldă.


Cremursti cu maioneza

Ingredientele Necesare:

50 g maioneză, 3 perechi de cremvurşti, 2 linguri vin, tarhon.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Sosul: Se pune maioneza cu muştar, sare şi zeamă de lămîie, ca să fie puţin mai picantă, se subţiază cu vinul şi se aromează cu tarhonul. Cremvurştii se pun în apă clocotită şi, fără să mai de apa în clocot, se lasă 5-6 minute numai să se înfierbînte. Se servesc imediat fierbinţi . .Cremvurştii se pot servi cu muştar simplu sau cu hrean ras, proaspăt, simplu sau asezonat cu sare, oţet sau zeamă de lămaie, puţin untdelemn sau smîntînă şi o linguriţă de zahăr.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Cremursti cu maioneza

Comentarii

Adauga comentariu