index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Este bine ca, atunci cand fierbem cartofii, acestia sa se fiarba la foc incet, deoarece daca focul este prea puternic, ei se vor sfarama la suprafata si vor ramane tari la mijloc.


Orez a la canton

Ingredientele Necesare:

orez fiert (4 cesti), untura (4 linguri), cirnaciori (6), sunca (200 g), oua (2), ceapa (1), ton (100 g), ciuperci, ceapa verde.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se fierbe orezul in apa sarata, cu citeva ore inainte de pregatirea mancarii. Dupa ce acesta a fiert, se scurge si se spala cu apa rece. Carnaciorii, sunca, ciupercile si ceapa se taie felii subtiri si se rumenesc usor in untura. Se adauga putina apa calda si se lasa cratita la foc mic, sa fiarba in citeva clocote. Dupa ce sosul a scazut, se adauga orezul (incalzit in prealabil), tonul rupt in fisii marunte si ouale batute ca pentru omleta. Se amesteca incet, lasind cratita pe foc foarte putin timp, pina ce compozitia devine omogena.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

Se serveste cu ceapa verde.

Alte informatii despre: Orez a la canton

Comentarii

Adauga comentariu