index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea ciorbei legumele congelate se vor arunca de odată în apa clocotită, fără a le dezgheța în prealabil, astfel in ele se vor păstra mai bine vitaminele. 


Conopidă cu maioneză

Ingredientele Necesare:

600-800 g conopidă, 300 g maioneză, 100 ml smîntînă, mărar, pătrunjel.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Conopida se pune la fiert dupa care se strecoară. Maioneza obisnuită se amestecă facultativ cu smantana, potrivindu-se gustul cu sare, acreală si mustar, ca să fie mai picantă, după care se amestecă usor cu conopida, prin răsturnare, ca aceasta să nu se deformeze. Pentru aromă, se pune neapărat în maioneză mărar tăiat mărunt. Se aranjează pe platou si se presară mărar sau pătrunjel tăiat mărunt.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Conopidă cu maioneză

Comentarii

Adauga comentariu