index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ceapa se caleste in putin ulei cu apa, pentru a elimina efectele toxice ale prajirii cepei numai in ulei.


Dovlecei cu maioneză

Ingredientele Necesare:

2-3 dovlecei mai tineri, sare, 250-300 g maioneză.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Dovleceii se curata de coaja si se taie în jumătăți, pe lungime. Li se scoate mijlocul cu semintele, cu o lingură. Jumatatile se fierb 15-20 minute în apă clocotită, puțin sărată, fără să se moaie prea mult. Se Varsa apoi într-o strecurătoare, asezîndu-se jumatătile cu partea dinăuntru în jos, ca să se scurgă mai bine de apă. Se lasa acolo pana cînd se răcesc. Se taie apoi în felii de 2 cm si fasiile în cuburi. La maioneză, se adaugă sare, acreală si mustar, iar pentru aromă se pune niste mărar care a fost tăiat mărunt. Se amestecă cu dovleceii usor, ca să nu se zdrobească. Se folosesc pentru ornat măsline si gogosari. Pofta Buna

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Dovlecei cu maioneză

Comentarii

Adauga comentariu