index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Este bine ca, atunci cand fierbem cartofii, acestia sa se fiarba la foc incet, deoarece daca focul este prea puternic, ei se vor sfarama la suprafata si vor ramane tari la mijloc.


Cocteil cu inghetata de vanilie si alune

Ingredientele Necesare:

lapte (1 l), alune (100 g), inghetata de vanilie (400 g), votca (250 ml).

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se fierbe laptele. Cind clocoteste, se pun alunele prajite, decojite si pisate in pilita. Se ia laptele de pe foc si se lasa acoperit o ora.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

Se serveste rece, in pahare de cocteil, in care se pune cite o lingura de inghetata si votca (circa 40 ml) si se amesteca.

Alte informatii despre: Cocteil cu inghetata de vanilie si alune

Comentarii

Adauga comentariu