index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fructele din care se prepara compotul, trebuies taiate in bucati egale, astfel vor fierbe toate in acelasi timp.


Budinca din carne de vaca

Ingredientele Necesare:

˝ kg de carne de vaca, 2 cepe, 2 oua, ˝ ceasca mare de lapte, o lingura de ulei, 6 catei de usturoi, o lingura pasta de rosii, ˝ lingurita de faina, o lingura cu virf de unt, pesmet

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Tocati ceapa si puneti-o intr-o cratita cu unt sau cu ulei, asezati deasupra carnea taiata felii, acoperiti vasul si lasati pe foc mic. Turnati apoi pasta de rosii, dezlegata cu apa calda, adaugati usturoiul taiat, puneti sare dupa gust, apoi faina si o ceasca de apa fierbinte. Acoperiti vasul si lasati sa fiarba pina cind apa scade la jumatate. Luati vasul de pe foc; cind carnea s-a racit, treceti-o prin masina de tocat. Peste, turnati sosul legat si trecut prin strecuratoare. Bateti ouale, adaugati laptele si combinati cu carnea tocata. Ungeti o cratita cu ulei, tapetati-o cu pesmet, turnati compozitia si puneti vasul sa fiarba in cuptor, asezind cratita peste un vas cu apa ce clocoteste. Dupa ce s-a copt, se serveste alaturi de legume. Pofta Buna

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Budinca din carne de vaca

Comentarii

Adauga comentariu