index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Carnea prajita este considerata gata atunci cand la intepatura cu furculita va elimina un suc suculent.


Budinca de cartofi cu sunca

Ingredientele Necesare:

1 kg cartofi, oua (2), unt (100 g) sau 1 dl de ulei, sunca (250 g), 1 ceasca lapte, sare.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Cartofii se curata de coaja, se taie bucati si se fierb in putin apa (cit sa-i cuprinda). Dupa ce sint gata, se scurg de apa si se zdrobesc. Pireul obtinut se amesteca cu untul si laptele clocotit, se adauga galbenusurile si se amesteca pina devine spumos. La sfirsit, se adauga usor albusurile batute spuma si sunca taiata cuburi. Se unge o forma cu unt, se pune compozitia, se netezeste cu lama unui cutit si se unge cu putin galbenus. Se pune in cuptorul incins si se lasa sa se rumeneasca frumos.

Grad Dificultate:

medie

Mentiuni

Se serveste fierbinte.

Alte informatii despre: Budinca de cartofi cu sunca

Comentarii

Adauga comentariu