index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


Budinca de ciocolata

Ingredientele Necesare:

ciocolata (200g), unt (200g), zahar (125g), faina (2 linguri), oua (4), sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se pun intr-o cratita ciocolata, untul si zaharul si se dau la foc moale, amestecand mereu cu o lingura de lemn. Se ia compozitia de pe foc si dupa ce s-au topit ingredientele se lasa sa se raceasca. Se freaca cele 4 galbenusuri cu 2 linguri de faina si se toarna incet compozitia racita.La sfarsit, se pun albusurile batute spuma. Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia . Se tine o ora la fiert.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Budinca de ciocolata

Comentarii

Adauga comentariu