index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Masa de paste este cea mai bogata in alimente cu un nivel mare de colesterol.Carnea de miel creste nivelul colesterolului in sange mai mult ca orice alta carne. In combinatie cu ouale de paste si pasca sau/si cozonacul efectul asupra organismului nu este unul foarte bun.


Budinca de ciocolata

Ingredientele Necesare:

ciocolata (200g), unt (200g), zahar (125g), faina (2 linguri), oua (4), sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se pun intr-o cratita ciocolata, untul si zaharul si se dau la foc moale, amestecand mereu cu o lingura de lemn. Se ia compozitia de pe foc si dupa ce s-au topit ingredientele se lasa sa se raceasca. Se freaca cele 4 galbenusuri cu 2 linguri de faina si se toarna incet compozitia racita.La sfarsit, se pun albusurile batute spuma. Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia . Se tine o ora la fiert.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Budinca de ciocolata

Comentarii

Adauga comentariu