index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Stiati ca, carnea tocata poate fi prajita si in apa minerala. In acest mod veti economisi cateva linguri de ulei.


Supa crema de dovlecei

Ingredientele Necesare:

dovlecel (3-4 buc.), ceapa (2 buc.), unt (80 gr.), faina (1 lingura), lapte (1 pahar), oua (2 buc.), sare, apa (2 1/2 l), smantana (100-150 gr.), oase (2-3 buc.).

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se spala oasele, se sparg si se fierb bine in cantitatea de apa respectiva. Dupa ce au fiert 1 1/2-2 ore, se strecoara. In aceasta zeama se introduce ceapa curatata si taiata felii subtiri si dovleceii curatati, taiati in bucati nu prea mari si inabusiti in grasime. Se lasa sa fiarba la foc potrivit. Faina se amesteca cu laptele caldut si se introduce in supa, apoise mai lasa sa fiarba 30-35 min. dupa care se trece totul prin sita. Se bate cu galbenusurile de ou si se presara verdeata tocata marunt.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Supa crema de dovlecei

Comentarii

Adauga comentariu