index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Stiati ca, carnea tocata poate fi prajita si in apa minerala. In acest mod veti economisi cateva linguri de ulei.


Supa crema de praz

Ingredientele Necesare:

praz (4-5 fire), unt (80 gr.), faina (1cascaval (100 gr.), sare, morcov (2 buc.), pastirnac (1 buc.), ceapa (2 buc.), telina (1/2 buc.).

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se curata zarzavatul, se spala si se fierbe in apa cu sare, apoi se strecoara. Se curata prazul, se spala si se taie in felii subtiri. Se inabusa in 3/4 din cantitatea de grasime. Cind prazul s-a inmuiat bine, se adauga faina, se amesteca, apoi se stinge turnind citeva linguri din zeama de zarzavat. Se lasa sa clocoteasca pina ce prazul este foarte bine fiert. Se trece prin sita, iar pireul obtinut se amesteca cu zeama ramasa de la zarzavat si cu laptele. Se mai lasa citeva clocote, apoi se da jos de pe foc, se potriveste de sare, se adauga restul de unt si cascavalul ras sau brinza pe deasupra.

Grad Dificultate:

avansata

Alte informatii despre: Supa crema de praz

Comentarii

Adauga comentariu