index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Inainte de a prepara peste prajit este indicat ca inainte de a-l da prin faina si a-l praji sa il tineti 5-10 minute in lapte. Va capata un gust deosebit.


Supa de ciuperci

Ingredientele Necesare:

morcov (2 buc.), pastarnac (1 buc.), patrunjel (1 buc.), ceapa (2 buc.), sare, smantana (150 gr.), faina (1 lingurita), unt (50 gr.), verdeata, ciuperci (150-200 gr.), apa (1 1/2 l).

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se curata zarzavatul de supa si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si putina sare. Cand zarzavatul este fiert, se strecoara si se pune din nou la fiert. In momentul cand a inceput sa clocoteasca, se introduc ciupercile si coditele, foarte bine spalate si taiate felii. Se lasa sa fiarba inabusit, 20 min pana cand ciupercile s-au inmuiat. Intr-o farfurie se amesteca faina cu putina apa rece, apoi se introduce in oala. Se mai lasa sa fiarba impreuna inca 15-20 min ,se potriveste de sare, se adauga untul, smantana, verdeata si putin piper, iar la dorinta o ceasca de orez care a fost curatat, spalat si fiert separat.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Supa de ciuperci

Comentarii

Adauga comentariu