index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Stiati ca, carnea tocata poate fi prajita si in apa minerala. In acest mod veti economisi cateva linguri de ulei.


Supa de ciuperci

Ingredientele Necesare:

morcov (2 buc.), pastarnac (1 buc.), patrunjel (1 buc.), ceapa (2 buc.), sare, smantana (150 gr.), faina (1 lingurita), unt (50 gr.), verdeata, ciuperci (150-200 gr.), apa (1 1/2 l).

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se curata zarzavatul de supa si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si putina sare. Cand zarzavatul este fiert, se strecoara si se pune din nou la fiert. In momentul cand a inceput sa clocoteasca, se introduc ciupercile si coditele, foarte bine spalate si taiate felii. Se lasa sa fiarba inabusit, 20 min pana cand ciupercile s-au inmuiat. Intr-o farfurie se amesteca faina cu putina apa rece, apoi se introduce in oala. Se mai lasa sa fiarba impreuna inca 15-20 min ,se potriveste de sare, se adauga untul, smantana, verdeata si putin piper, iar la dorinta o ceasca de orez care a fost curatat, spalat si fiert separat.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Supa de ciuperci

Comentarii

Adauga comentariu