index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Inainte de a prepara peste prajit este indicat ca inainte de a-l da prin faina si a-l praji sa il tineti 5-10 minute in lapte. Va capata un gust deosebit.


Supa de dovlecei

Ingredientele Necesare:

dovlecel (4 buc.), morcov (1 buc.), pastarnac (1/2 buc.), ceapa (1 buc.), untdelemn (50 gr.), orez (1 cescuta), faina (1/2 lingura), apa (2 l), smantana (150 gr.), sare.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se curata zarzavatul de supa si se aseaza intr-o oala cu apa si sare la foc. Cand zarzavatul este bine fiert, se strecoara supa. Dovleceii se rad, se taie felii nu prea subtiri ca sa nu se sfarame, se pun in supa care clocoteste, odata cu orezul, si se lasa la un foc mic 15-20 min. Se toarna untdelemnul intr-o tigaie, se adauga faina, se amasteca bine, se adauga cateva linguri de supa, apoi se rastoarna in supa, care se mai lasa sa fiarba 10-15 min. Pofta Buna.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

Cand supa este gata se adauga smantanasi se serveste la masa cu saleuri de cascaval.

Alte informatii despre: Supa de dovlecei

Comentarii

Adauga comentariu