index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verdeața își va reface aspectul proaspăt, dacă se va așeza în apă rece cu puțin oțet. Frunzele ofilite de salată se vor împrospăta, dacă le vom ține vreo 15 min. în apă caldă.


Supa de iarna

Ingredientele Necesare:

carne de vaca (250 g), carne afumata de porc (250 g), fasole uscata (200 g), cartofi (400 g), telina (frunze), varza (1), apa (2 1/2 l), sare, piper, smintina (100 g), faina (1 lingura)

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se pune fasolea la inmuiat de cu seara. A doua zi dimineata se scurge, apoi se pune la fiert impreuna cu carnea afumata si cea proaspata, taiata bucatele. Dupa cca 1 1/2 ora se pot adauga cartofii taiati in felii, telina si varza taiata in sferturi. Se pipereaza si se sareaza si se lasa sa fiarba si zarzavatul. Cind supa e gata, se amesteca smintina cu faina, se adauga putina supa si se toarna totul in cratita.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Supa de iarna

Comentarii

Adauga comentariu