index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Stiati ca, carnea tocata poate fi prajita si in apa minerala. In acest mod veti economisi cateva linguri de ulei.


Supa de linte

Ingredientele Necesare:

ceapa (1 buc.), morcov (1 buc.), patrunjel (1 radacina), usturoi (1-2 catei), linte (200 gr.), cimbru (1 fir), sare, apa (2 1/2 l), untdelemn (60 gr.).

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Lintea se spala bine, apoi se pune la fiert. Cand incepe sa clocoteasca se adauga zarzavatul curatat, spalat si dat prin razatoare. Aceasta supa trebuie sa fiarba la foc potrivit pana cand boabele de linte s-au inmuiat bine. Se adauga usturoiul bine pisat, cimbrul. Se sareaza dupa gust. Se presara pe deasupra patrunjel verde tocat fin.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Supa de linte

Comentarii

Adauga comentariu