index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pepenele verde sau lubenita este compus din 97% apa. Poate fi astfel nu numai un depurativ foarte bun dar si un element important dintr-o dieta.  Pepenele galben contine 88% apa si este un tratament foarte bun pentru anemii, tuberculoza pulmonara, constipatie si hemoroizi, boli de rinichi, guta, reumatism, afectiuni ale bilei, ingrijirea tenului.  


Supa de praz

Ingredientele Necesare:

praz (5-6 fire), morcov (1 buc.), pastarnac, patrunjel, varza (o frunza), lapte (1/2 l), untdelemn (50 gr.), faina (1/2 lingura), apa (2l).

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Zarzavatul se spala bine si se curata, apoi se pune intr-o oala cu apa si sare la foc. Cind zarzavatul este bine fiert, se strecoara supa. Prazul se curata, se spala, se taie felii subtiri si se introduce in supa cind aceasta fierbe in clocote. Dupa 10-20 de minute se ia de pe foc. Se incalzeste untdelemnul intr-o cratita, se amesteca bine, apoi se toarna treptat laptele. Dupa 2-3 clocote se rastoarna acest sos in supa clocotita si se lasa sa fiarba impreuna la foc mic timp de 10-15 minute.

Grad Dificultate:

medie

Mentiuni

Se serveste la masa cu crutoane de piane prajita in unt.

Alte informatii despre: Supa de praz

Comentarii

Adauga comentariu