index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Inainte de a prepara peste prajit este indicat ca inainte de a-l da prin faina si a-l praji sa il tineti 5-10 minute in lapte. Va capata un gust deosebit.


Supa clara ardeleneasca de pui

Ingredientele Necesare:

un pui, patru cartofi, trei morcovi, o ceapa medie, o radacina de pastarnac, 200 gr. fidea, un pahar de lapte pentru servit.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Intr-o oala se fierb puiul, cartofii si morcovii curatati. Morcovii se adauga intregi. Se adauga si ceapa curatata, netaiata si pastarnacul. Se acopera si se lasa la fiert cca. o ora spumand din cand in cand. Dupa ce au fiert si puiul si legumele, se strecoara zeama. Din legumele ramase se poate realiza o foarte gustoasa salata Boeuf, insa cu carne de pui.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

Fideaua se fierbe separat inainte de fiecare servire in apa condimentata cu putina \"Vegeta\", se repartizeaza in fiecare farfurie o cantitate egala si se adauga lapte sau smantana dupa gust (optional)

Alte informatii despre: Supa clara ardeleneasca de pui

Comentarii

Adauga comentariu