index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ceapa se caleste in putin ulei cu apa, pentru a elimina efectele toxice ale prajirii cepei numai in ulei.


Supa clara ardeleneasca de pui

Ingredientele Necesare:

un pui, patru cartofi, trei morcovi, o ceapa medie, o radacina de pastarnac, 200 gr. fidea, un pahar de lapte pentru servit.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Intr-o oala se fierb puiul, cartofii si morcovii curatati. Morcovii se adauga intregi. Se adauga si ceapa curatata, netaiata si pastarnacul. Se acopera si se lasa la fiert cca. o ora spumand din cand in cand. Dupa ce au fiert si puiul si legumele, se strecoara zeama. Din legumele ramase se poate realiza o foarte gustoasa salata Boeuf, insa cu carne de pui.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

Fideaua se fierbe separat inainte de fiecare servire in apa condimentata cu putina \"Vegeta\", se repartizeaza in fiecare farfurie o cantitate egala si se adauga lapte sau smantana dupa gust (optional)

Alte informatii despre: Supa clara ardeleneasca de pui

Comentarii

Adauga comentariu