index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ceapa se caleste in putin ulei cu apa, pentru a elimina efectele toxice ale prajirii cepei numai in ulei.


Supa de salata

Ingredientele Necesare:

salata verde (3-4 buc.), slanina (100 gr.), faina (1/2 lingura), untdelemn (50 gr.), oua (2 buc.), ceapa (1 buc.), patrunjel, apa (1 1/2 l), sare, otet (1-2 lingurite).

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Salata se spala foarte bine in mai multe ape, frunza cu frunza, dupa care se curata si se taie suvite late de 1-2 cm. Se lasa sa se scurga in strecuratoare. Slanina se taie in patratele mici si se aseaza intr-o oala cu putina apa la foc. Dupa ce apa a scazut, se adauga faina amestecata cu putina apa rece, ca sa nu formeze cocoloase, ceapa tocata fin si restul de apa, apoi se lasa sa se fiarba 20-30 min la foc potrivit. Se adauga salata, sarea si o parte din unt si se mai lasa pe foc sa dea 2-3 clocote. Intr-un castron se bat bine 2 oua, se adauga 1 linguritade otet, apoitreptat supa fierbinte, cu grija, ca sa nu se taie ouale. Se presara patrunjel verde tocat si restul de unt.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Supa de salata

Comentarii

Adauga comentariu