index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea ciorbei legumele congelate se vor arunca de odată în apa clocotită, fără a le dezgheța în prealabil, astfel in ele se vor păstra mai bine vitaminele. 


Supa de sparanghel

Ingredientele Necesare:

sparanghel (1/2 kg.), smintina (150 gr.), oua (1 buc.), apa (2 l), sare, unt (50-60 gr.), faina (1/2 lingura).

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se rade usor sparanghelul si se taie in bucati de 2-3 cm. Se pune intr-o oala cu apa si sare la foc. Cind sparanghelul este fiert, oala se ia de pe foc. Intr-un vas se topeste untul, se adauga faina, se amesteca bine, apoi se toarna citeva linguri de supa. Dupa ce da in cateva clocote, se toarna in supa si se lasa sa fiarba impreuna timp de cca. 5-10 minute. Se bate un ou si smintina si se presara pe deasupra patrunjel verde tocat fin. Pofta Buna

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Supa de sparanghel

Comentarii

Adauga comentariu