index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


Supă de vară cu smīntīnă

Ingredientele Necesare:

4-5 cartofi, 2-3 morcovi, o rădăcină de pătrunjel, 2 cepe mai mari, 200 g fasole verde, 200 g mazăre boabe, 2-3 buchete de conopidă, 2 ardei graşi, 4-5 roşii, puţină fidea, smīntīnă, sare, verdeaţă

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se pun la fiert cartofii, morcovii, ceapa şi pătrunjelul care au fost in prealabil tăiate mărunt, apoi, după timpul de fierbere, se adauga si celelalte legume: conopida, fasolea verde, mazărea, ardeiul gras, pastele făinoase, roşiile tăiate. Se lasă să fiarbă şi se poate servi atīt caldă, cīt şi rece, cu verdeaţă şi smīntīnă īn farfurie.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Supă de vară cu smīntīnă

Comentarii

Adauga comentariu