index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


Cod cu legume

Ingredientele Necesare:

300 gr file de cod 2 linguri de margarina (sau ulei) 1 ceapa medie maruntita cana telina, taiata cubulete 2 cani cartofi, taiati cubulete cana morcovi, maruntiti 2 cani de apa fierbinte 1 lingurita sare lingurita piper 1 cana lapte

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

1.Taiati fileurile de cod in forma de dreptunghi 2.Topiti margarina intr-o tigaie mare. Gatiti telina si ceapa pana cand ceapa devine transparenta) Adaugati cartofii, morcovii, apa, sarea si piperul. 3.Acoperiti pentru 10-15 min, pana cand legumele se inmoiaie 4.Adaugati pestele si mai lasati 10 minute pe foc 5.Adaugati laptele 6.Cand incalziti, nu fierbeti

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Cod cu legume

Comentarii

Adauga comentariu