index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Masa de paste este cea mai bogata in alimente cu un nivel mare de colesterol.Carnea de miel creste nivelul colesterolului in sange mai mult ca orice alta carne. In combinatie cu ouale de paste si pasca sau/si cozonacul efectul asupra organismului nu este unul foarte bun.


Clătite umplute cu brīnză de vaci

Ingredientele Necesare:

1/4 kg brīnză de vaci, un ou, o lingură cu vīrf de zahăr, coajă de lămīie.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se ia branza si se mărunţeşte bine cu dosul furculiţei dupa care se amestecă bine cu oul īntreg, zahărul şi coajă de lămaie sau cu vanilie. Umplutura este sufcientă pentru 6-7 clătite. Dupa ce clătita s-a copt pe o parte, se īntoarce pe cealaltă şi, imediat, pe jumătate din ea se pune o lingură cu vīrf din umplutură care apoi se īntinde cu dosul lingurii sau cu cuţitul, uniform, şi se acoperă cu jumătatea rămasă neunsă. Clătita se coace pīnă cīnd se rumeneşte dedesubt, apoi se īntoarce cu cuţitul, cu partea de deasupra īn jos şi se lasă să se coacă īn continuare pe această parte. Īn felul acesta, se pătrunde suficient şi umplutura. Se ridică tigaia şi se lasă clătita să alunece īntr-o cratiţă aşezata pe un vas cu apă fierbinte; astfel, clătitele se vor menţine calde pīnă la servire. Se pudrează cu zahăr şi vanilie. Clătitele rămase de pe o zi pe alta se pot reīncălzi tot pe un vas cu apă fierbinte, cu 20 minute īnainte de servire.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Clătite umplute cu brīnză de vaci

Comentarii

Adauga comentariu