index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Spaghetele vor capata un gust si o aroma speciala daca  in apa in care le fierbem adaugam o foaie de dafin.


Clătite umplute cu ciuperci

Ingredientele Necesare:

500 g ciuperci, 50 g ceapă, 50 ml untdelemn, 50 ml vin, o foaie dafin, 200 ml smīntīnă, 50 g parmezan sau caşcaval ras, mărar sau pătrunjel, piper, sare.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Se pune la calit intr-o oala cu ulei. Se adăugaapoi ciupercile bine spălate şi tăiate felii, 1/2 liguriţă de sare, un vīrf de cuţit cu piper, foaia de dafin şi vinul. Se tin la călit acoperite cu un capac pīnă cand scade apa ce o lasă şi pana cand incep sa se se īnmoaie; dacă este nevoie, se adaugă cīte puţină apă, pīnă cīnd se fierb bine. Atunci cand sunt gata trebuie sa fie scazute bine. Cratiţa se ia de pe foc, se adaugă mărarul sau pătrunjelul, sau din ambele, şi smīntīna, amestecīndu-se bine. Clătitele păstrate calde se umplu cu această compoziţie, īmpachetīndu-le ca sarmalele. Se aşează īntr-un vas termorezistent, uns cu unt şi se presară cu caşcaval. Vasul se introduce īn cuptor cu 10 minute īnainte de servirea clătitelor. Este un aperitiv care cu siguranta va va placea. Pofta Buna.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Clătite umplute cu ciuperci

Comentarii

Adauga comentariu