index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Carnea prajita este considerata gata atunci cand la intepatura cu furculita va elimina un suc suculent.


Clatita alpina

Ingredientele Necesare:

cartofi (500 g), mere (500 g), slanina (75 g), margarina (2 linguri), cepe (1-2), salam (300 g).

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se iau cartofii, se curata, se spala si se taie cubulete. Se pun in apa clocotita in care s-a adaugat in prealabil sare. Se lasa sa fiarba citeva minute. Se adauga merele curatate si taiate cuburi. Se lasa la fiert la foc mic. Dupa ce au fiert, se scurge apa, se zdrobesc cartofii si se amesteca cu merele. Se adauga cubuletele de slanina, ceapa si salamul prajite, toate ilaolalta. Se da forma unei clatita care se rumeneste usor pe amindoua partile in untura incinsa. Pofta Buna

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Clatita alpina

Comentarii

Adauga comentariu