index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Masa de paste este cea mai bogata in alimente cu un nivel mare de colesterol.Carnea de miel creste nivelul colesterolului in sange mai mult ca orice alta carne. In combinatie cu ouale de paste si pasca sau/si cozonacul efectul asupra organismului nu este unul foarte bun.


Portocale zaharisite (pentru ornat torturi)

Ingredientele Necesare:

sirop de zahar bine legat, miez de portocale, desfacut in felii

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Siropul se fierbe bine.Se ia fiecare felie de portocala cu o scobitoare si se trece prin in siropul fierbinte. Astfel se pun pe o tava in cuptorul caldut si se lasa sa se usuce. Operatia se repeta si a doua zi, imbracind miezul de portocale cu alt strat de sirop, a treia zi din nou si se lasa sa se usuce in cuptorul cald. Se pastreaza in borcane foerte bine inchise si se foloseste pentru a orna torturi.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Portocale zaharisite (pentru ornat torturi)

Comentarii

Adauga comentariu