index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


Tort de ciocolata fara unt

Ingredientele Necesare:

biscuiti cu cacao (400g), ciocolata (150g), zahar pudra (80g), oua (4), frisca (1/4kg)

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se ia ciocolata si se inmoaie in foarte putina apa calduta.Se iau albusurile si se bat spuma.Se adauga galbenusurile, zaharul si albusurile batute. Intre doua straturi de biscuiti stropiti cu rom, se pune crema spuma obtinuta. Se tine la rece 1-2 ore si se serveste cu frisca deasupra. Pofta Buna

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Tort de ciocolata fara unt

Comentarii

Adauga comentariu