index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


Bame cu carne de porc

Ingredientele Necesare:

1/2 kg carne de porc de gatit, 1 kg bame conservate in bulion, 2 cepe, 1 lingura de untura, 1 paharel de vin

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se ia carnea si se taie in bucati nu prea mari. Se ia o oala se unge cu untura si in ea se adauga carnea si niste ceapa taiata marunt.Se recomanda sa se amestece destul de des pentru a se evita sa se arda. Cand ceapa incepe sa devina transparenta se pune sare si apa calda. Se lasa sa fiarba inabusit cam un ceas, turnind din cind in cind cite putina apa calda. Cind carnea este fiarta se adauga bamele cu bulion cu tot. Dupa un clocot se adauga vinul si se dau la cuptor.

Grad Dificultate:

avansata

Mentiuni

Este un fel de mancare pretentios deoarece dureaza mult pana curatati bamele

Alte informatii despre: Bame cu carne de porc

Comentarii

Adauga comentariu